NURİ DOĞAN TURİZM ÇUMRAYI UMREYE TAŞIMAYA DEVAM EDİYOR
Konya’nın önde gelen Hac ve Umre şirketlerinden olan Nuri Doğan Turizm Cumartesi günü 150 KADAR Çumralı umreci adayını kutsal topraklara götürecek.
Umrecilerini toplu olarak otobüslerle Çumra’dan direk Konya Havaalanına götürecek olan Nuri Doğan Turizm umrecilerini dönüşte yine otobüslerle toplu olarak Çumra’da sevenleriyle buluşturacak.
Nuri Doğan Turizm Çumra Temsilcisi Sedat ULUPINARLI ve oğlu Abdussamed ULUPINARLI ile birlikte Çumralılara hem Çumra’da hem de kutsal topraklarda hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek yaptığı konuşmasında 14 ve 20 gün olarak düzenledikleri umre programlarını en uygun fiyata ve en kaliteli hizmete götürmeye çalıştıklarını belirterek;
“Hamdolsun bugüne kadar Çumra’dan kutsal topraklara kafileler halinde Nuri Doğan Turizm olarak binlerce kardeşimiz götürdük. Yıllardır Çumralı kardeşlerimizi Kutsal topraklara taşıyor ve onların Hac ve Umre ibadetlerini yerine getirmeleri konusunda kendisilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kendilerini Mekke’de, Medine’de, Taif’te ve Cidde’de lüks ve yakın oteller, kaliteli ulaşım ve yemek hizmetleri, kesintisiz internet ve otel hizmetleri, kaliteli sağlık ve rehberlik hizmetleriyle ağırlamaya çalışıyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 4000 civarında Çumralı kardeşimize kutsal topraklarda hizmet etmek nasip oldu. Ramazan ayına kadar her ay iki tur umre paketimiz bulunmaktadır. Büyük Çumra umremizi inşallah 09 Aralık 2023 Cumartesi tarihinde gerçekleştireceğiz. Otobüslerimiz Çumra Şehir Stadyumu önündeki otoparktan toplu olarak saat sabah 12:30 da hareket edecektir. Uğurlamaya katılmak isteyen kardeşlerimizi bekleriz. Hac ve Umre ibatelerinde şirket olarak Nuri Doğan Turizmi, rehber hoca olarak ta şahsımı tercih eden Çumralı kardeşlerime çok teşekkür ederim. Allah bizi mahcup etmesin inşallah” dedi.











Benzer Haberler
TAŞA SİNEN İZLER!
KONYA KİFAYESİ TESCİLLENDİ
ÇATALHÖYÜK MUTFAĞINA ULUSLARARASI ÖDÜL
HZ. MEVLANA'NIN 751. VUSLAT YILDÖNÜMÜ ANMA ETKİNLİKLERİ ŞEB-İ ARUS İLE SONA ERDİ
TURİSTİK DOĞU EKSPRESİ YOLA ÇIKIYOR
HAZRETİ MEVLANA'NIN 751. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ ANMA ETKİNLİKLERİ “MUHABBET VAKTİ” TEMASIYLA BAŞLADI
8 BİN YILLIK HEYKELCİK AİT OLDUĞU TOPRAKLARA GERİ DÖNDÜ
İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇATALHÖYÜK’E ZİYARET