Din Görevlileri Teşekkür Belgesi ile Taltif Edildi
Çumra İlçe Müftülüğü tarafından geçtiğimiz Ramazan Ayı’nda Müftülüğün organizasyonuyla düzenlenen “Medine Usulü İftar” organizasyonunda yer alarak, cami cemaatleri ve hayırseverlerinin katkılarıyla, İftar programı düzenleyen Din Görevlilerine İlçe Müftüsü Ömer Faruk Kıvrak tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
İlçe Müftüsü Ömer Faruk Kıvrak, Teşekkür Belgesi takdimi için düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Ramazan’da düzenlenen faaliyetlerin önemine değinerek bu faaliyetlerin Ramazan’ın huzur iklimine katkı sunduğunu, bir şehirde Ramazan Ayı’nın iyi değerlendirilmesinin o şehrin manevi ilerlemesine büyük katkı sunacağını, bu nedenle ilçemizde Ramazan Ayı’na özel hazırlıklar yapmaya devam edeceklerini ifade etti.
Din Görevlilerine takdim edilen teşekkür belgelerinde şu ifadelere yer verildi:
“ 2026 yılı Ramazan Ayı’nın manevi ikliminde düzenlediğimiz “MEDİNE USULÜ İFTAR PROGRAMI” kapsamında, caminizde düzenlediğiniz iftar programıyla hem cemaatiniz hem de ilçemiz halkı için maneviyat dolu, unutulmaz bir Ramazan Ayı’nın yaşanmasına vesile oldunuz. Birlik, dayanışma ve kardeşlik ruhunu pekiştiren bu anlamlı program nedeniyle hem şahsınıza hem de size destek sunan hayırsever cemaatinize şükranlarımı sunarım.
Yürüttüğünüz tüm çalışmalarda üstün başarılar diler, sağlık ve afiyet temenni ederim. “











Benzer Haberler
VALİ AKIN ÇUMRA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Kıvrak’tan Denetim ve Rehberlik Faaliyetleri
Yabancı Uyrukluların Kavgası Kanlı Bitti!
Hatimle Teravih Namazı Kıldıran Görevlilere Teşekkür
HIRSIZ KISKIVRAK YAKALANDI!
Kurum Amirlerinden Müftülüğe Ziyaret
100.YIL ETKİNLİKLERİ ARDI ARDINA!
İlçe Müftüsü Ömer Faruk KIVRAK Gazetemizi Ziyaret Etti