CERİT: EMEKLİ HAKKINI İSTİYOR
İYİ Parti Çumra İlçe Başkanı Cevdet Cerit, emeklilere yapılan zam oranlarını sert bir dille eleştirdi.
Emeklilerin insanca bir yaşam istediklerini dile getiren Cerit, işçi ve memur emeklisine yapılan zamların gerçek hayat pahalılığı ile örtüşmediğini vurguladı.
Milyonlarca emeklinin zor şartlar içinde yaşadığını ve ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirten Cerit; “Emekliler adeta hayatta kalma mücadelesi vermektedir. İnsanca yaşamaktan mahrum bırakılmaktadır.
Geçtiğimiz gün açıklanan emekli zam oranları, iktidarın yıllardır sürdürdüğü adaletsiz ve ayrımcı ekonomi politikalarının bir kez daha somut göstergesi olmuştur.” dedi.
Cerit açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Zaten zorlukla hayatını sürdüren emeklilere yapılan zam, henüz ellerine geçmeden erimiş ve buharlaşmıştır. Ay sonun getiremeyen emekli vatandaşlarımızın yoksulluğu giderek derinleşmektedir. Yıllarca bu ülkeye hizmet veren, ömürlerini bu ülkeye hizmete adayan emeklilerimizin emekleri yok sayılmaktadır. Emekli sadaka istemiyor, hakkını istiyor.”
İYİ Parti, iktidarında emekliyi ve çalışanı enflasyona ezdirmeyeceğinin altını çizen Cerit açıklamasını; İYİ Parti, iktidarın zam oranlarında adaleti sağlayacak, kalıcı bir düzenleme hayata geçirilecektir. Emeklinin onurlu bir yaşam sürmesi güvence altına alacaktır.” Sözleriyle tamamladı.












Benzer Haberler
Ak Parti Çumra Ağustos Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi
AK Partiden MHP’ye Ziyaret
AK PARTİ KONYA’DAN ÇUMRA’YA ÇIKARMA!
ÖZÇELİK ÇUMRA’YI ZİYARET ETTİ
Yakup Kuzay: Enflasyonla Mücadele Vatandaşın Refahını Artırmalıdır
MHP ÇUMRA ERCAN ATEŞ’LE DEVAM DEDİ
Genel Başkan Yakup Kuzay: Türkiye'nin En Büyük İhtiyacı Yeniden Umuttur
İYİ PARTİLİLER TANDOĞAN’DA BAYRAK AÇACAK