Telefon
WhatsApp
ÇATALHÖYÜK ÇUMRA BELEDİYESPOR’DA ORTAÖNER DÖNEMİ
300 X 250 Reklam Alanı

Çumra Belediyesi Çatalhöyük Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan olağanüstü kongrede kulüp başkanlığına seçilen Hayrettin Ortaöner görevi mevcut başkan Ahmet Navir’den devraldı.

Başkanlığına Hayrettin Ortaöner’in seçildiği kulübün yönetiminde Alaaddin Özçelik, Mustafa Turan, Mahmut Baskın, Mustafa Aygül, Orhan Eken, Ebubekir Demirci, Ahmet Aran, İdris Önay, Mehmet Zengin, Mehmet Morçiçek, Rahim Silay ve Yavuz Selim Selçuk yer aldı.

Kendine ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına, gösterilen güven ve teveccühten dolayı teşekkür eden yeni Başkan Hayrettin Ortaöner, gazetemize yaptığı açıklamada, “Öncelikle Çumra’mız ve Çumralılar için yeni görevimiz hayırlı olsun. Yönetim kurulumuz ile birlikte gönüllülüğe esas olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Bu süreçte halkımızdan ve taraftarımızdan desteklerini esirgememelerini istirham ediyoruz. “ dedi.

“HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG”

2024-2025 sezonunda Süper Amatörde kaldıkları yerden yollarına devam edeceklerini söyleyen Başkan  Ortaöner, “Ekim ayında başlayacak olan sezon öncesi futbolcu ve teknik heyet transfer çalışmalarına başladık. En kısa zamanda teknik direktörümüzü belirleyip, ardından hocamızın istekleri doğrultusunda  futbolcu kadromuzu oluşturmak istiyoruz. Sezonu şampiyon tamamlayarak önümüzdeki sezon tekrar BAL’da mücadele etmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte halkımızın ve taraftarlarımızın sabırlı olmalarını ve bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgememelerini istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

ÇÇBS Kulübünün futbol dışında taekvando, karate, basketbol, halter, bisiklet ve halk oyunları branşlarında da faaliyet gösterdiğini belirten Ortaöner, “ Futbol dışındaki diğer branşlarımıza da eşit ölçüde önem verip o branşlarda da başarılar elde etmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca halkımızın talepleri doğrultusunda kulübümüz bünyesinde yeni branşlara da yer vermek istiyoruz.”Dedi.

YÖNETİM ZİYARET TURUNA ÇIKTI

Başkan Hayrettin Ortaöner seçilmesinin ardından yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret turuna çıktı. Kurum ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyen Ortaöner, ilk etapta  Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, İlçe Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunyaldız, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Bozcayüce’yi makamlarında ziyaret ederek tanışma gerçekleştiren yönetim, Çumra’da spor ile ilgili istişarelerde bulundular. Görüşmelerin çok samimi bir havada geçtiğini ifade eden Başkan Ortaöner, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederken, Aydın, Türkman  Altunyaldız ve Bozcayüce ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Başkan Ortaöner, gerçekleştirdikleri ziyaretlerin sonunda Başkan, Kaymakam ve Müdürlere  ÇÇBS forması takdim etti.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

sol reklam

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 18 16 0 50
2 FB  Fenerbahçe 17 12 2 39
3 SAMS  Samsunspor 18 11 4 36
4 EYP  Eyüpspor 18 8 4 30
5 BJK  Beşiktaş 18 8 4 30
6 GÖZ  Göztepe 17 8 5 28
7 İBFK  Başakşehir 18 7 6 26
8 GFK  Gaziantep FK 18 7 7 25
9 ÇRZ  Ç.Rizespor 18 7 8 24
10 TS  Trabzonspor 18 5 6 22
11 ALNY  Alanyaspor 18 5 6 22
12 KSM  Kasımpaşa 17 4 4 21
13 ANT  Antalyaspor 18 6 9 21
14 KON  Konyaspor 17 5 7 20
15 SVS  Sivasspor 18 5 8 20
16 KYS  Kayserispor 18 3 8 16
17 BOD  Bodrum 18 4 11 15
18 HTY  Hatayspor 18 1 11 9
19 ADS  Adana Demir. 18 2 14 5
20

Reklam

Yazarlarımız

Çumra Nöbetçi Eczaneler

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği