BİSİKLETÇİLERİMİZDEN TÜRKİYE DERECESİ
Minik Erkek, minik Kız, U15 Erkek, U 17 Kız, Master Erkek ve Master Kadın kategorilerinde 250 sporcunun katılımıyla Sivas’ta yapılan ve 2 gün süren Türkiye Yol Bisikleti şampiyonası sona erdi.
Minik Erkek, minik Kız, U15 Erkek, U 17 Kız, Master Erkek ve Master Kadın kategorilerinde
250 sporcunun katılımıyla Sivas’ta yapılan ve 2 gün süren Türkiye Yol Bisikleti şampiyonası sona erdi.
Şampiyonada Çatalhöyük Çumra Belediye Spor Bisiklet Takımı sporcuları Türkiye derecesi yaparak kürsüye çıktı.
Yıldız -B Kategorisinde Süleyman Şallı Saate Karşı Türkiye 2. si, Muhammed Makina Yol Yarışı Türkiye 3. sü Takım olarak da Türkiye 3.sü oldular.
Şampiyona sonunda düzenlenen madalya törenine Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Atıcılık Federasyonu Başkanı Prof.Dr. Gürsel Colakoğlu ve il protokolü katıldı.
Dereceye giren sporcuları tebrik eden Vali Şimşek, madalyalarını takdim etti.
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Reklam
Yazarlarımız
-
- Mustafa Ağaç
- 24 Nisan 2025, 11:35
-
- Recep Öğütçü
- 19 Temmuz 2023, 08:34
-
- Mustafa Yavuz Çolak
- 19 Temmuz 2023, 08:43
-
- Uğur Köfe
- 19 Temmuz 2023, 08:42
-
- Ahmet Yıldız
- 13 Şubat 2023, 12:55
-
- Muhammet BOLAT
- 04 Aralık 2025, 11:27
Editörün Seçimi
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!






Benzer Haberler
İÇERİÇUMRA TEKLEDİ: 1-1
Bisikletçiler Türkman’ı Ziyaret Etti
Onbaşı Milli Sporcuları Ağırladı
İÇERİÇUMRA MUTLU SONA DOĞRU!
BİSİKLETİNİ AL GEL!
ÇÇBS’DEN MADALYA YAĞMURU!
İÇERİÇUMRA BİLDİĞİNİZ GİBİ: 3-1
İçeriçumra Belediyespor Çelme Yedi: 1-1